Press "Enter" to skip to content

Pyjama Party/ Një festë e mbushur me të qeshura, ngacmime dhe shumë energji – Big Brother Vip 2

Huge Brother Albania Vip 2, një ndër formatet më të suksesshëm të Reality Show, një krijim i De Mol nën pronësinë e Banijay Rights, vjen në sezonin e tij të dytë në Shqipëri, pas suksesit të mëparshëm, prodhuar nga Top Channel. Personazhe e karaktere të njohur e të dashur të jetës sonë janë zgjedhur me shumë kujdes në bazë të profileve të tire psikologjike e social-kulturore dhe do te jetojnë së bashku në një shtëpi për 14 javë rresht. I gjithë votimi i personazheve vjen nga publiku dhe personazhi VIP më i admiruar fiton çmimin e madh.

Moderatore: Arbana Osmani

Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/

Register for “Top Channel” on YouTube Channel for NEWS as well as television

Reveals HERE: http://bit.ly/2Y15KwK
For even more material from click on this link: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs
Comply With Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U
Adhere To Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH
#BigBrotherAlbaniaVip #BigBrotherVIP 2 #TopChannel